| FloryTrandafir a întrebat:

oameni buni lamuriti-ma va rog cu ceva ca sunt bagata in panica pana peste cap.
Deci am aflat astazi la strand, ca daca esti pe STOP si curge numai cheaguri mari de sange(ceea ce patesc eu)inseamna ca esti insarcinata si ca prin acele cheaguri pierzi copilul, este adevarat? multe persoane din familia mea imi zic asta si sincera sa fiu se intampla asa ceva la unele femei.(sunt virgina, nu am facut-o inca, insa exista "copii din flori" adica fara contact sexual sa poti ramane, este posibil sa fiu insarcinata si sa il pierd prin aceste cheaguri de sange care imi curg pe toata perioada stop-ului? nu ma luati cu ginecolog, ma duc in curand pentru o chestie..insa am nevoie de ajutor, sa inteleg, de fiecare data cand imi venea inainte imi curgea cu cheaguri insa nu intruna, acum de cand mi-a venit cu intarziere parca prea exagerat este, si nu am avut zilele astea nici pofta de mancare, dureri de burta si putine ameteli, sunt o fire sensibila..credeti ca e adevarat ce am intrebat la inceput? sunt speriata mentionez ca am iubit,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu te mai informa de la strand ca ajungi sa crezi niste prostii pe care nu le crede nici un copil de clasa a doua.
Nu exista copii fara contact sexual, dupa cum stii, este nevoie de un ovul de la femeie si un spermatozoid de la barbat ca sa rezulte un embrion, deci un copil. Copil din flori inseamna copil nascut in afara casatoriei, nu fara contact sexual.
Este adevarat ca in timpul unui avort spontan se pierd cheaguri mari, dar evident si logic ca nu orice sangerare cu cheaguri inseamna avort spontan.

| FloryTrandafir explică (pentru Brigaela):

Buna, multumesc pentru sfat, azi a primit mama un telefon, de la fratele ei, zicandu-i ca iubita lui a fost insarcinata si ca a pierdut copilul treptat, treptat, fiind pe ciclu si curgandu-i cheaguri de sange, asta ce sa mai insemne? ea a fost se pare gravida fara sa stie si l-a pierdut treptat, curgadu-i cheaguri de sange si fiind pe ciclu..de 2 ori pe luna i-a venit acum curgandu-i putin si cheaguri...straight face

| Brigaela a răspuns (pentru FloryTrandafir):

Inseamna exact ce ti-am zis eu: ca uneori un avort spontan se poate manifesta prin sangerari abundente cu cheaguri. Dar la femei insarcinate. Daca tu nu ai avut contact sexual, cum ai putea fi insarcinata?

7 răspunsuri:
| AnnaAnnne a răspuns:

Este imposibil sa fi insarcinata stai linistita, nu stiu ce ti.au spus parintii tai dar e imposibil sa ramai insarcinata cum explici tu asa prin senin.Roag.o pe mama ta sa.ti explice cum sta treaba cat despre chiaguri asa imi vine si mie si cu intarziere, stai linistitahappy.O seara buna, sper ca te.am ajutathappy

| adriang95 a răspuns:

De cate ori trebuie sa spun ca fara penetrare nu a ramas insarcinata decat Fecioara Maria...

| AnabelleKr a răspuns:

Asculta-ma, cheaguri am si eu...si apar datorita faptului ca ai stai in apa rece, esti racita, etc...Ele sunt de fapt, sangele coagulat in vagin. nu ai motiv sa te sperii, e absolut normal. Si daca s-ar ramane asa usor insarcinata, ar fi toate fetele gravidestraight face

| AlexMsA a răspuns:

Stai foarte linistita. nu exista copii din flori si oricum nu aia inseamna ca apar copii ca prin minune. presupun ca esti destul de mica si adriang95 are foarte mare dreptate. probabil ai facut insolatie, esti si pe ciclu si de obicei nu ai pofta de mancare pentru ca te doare burta. nu pierzi nici un copil.

| Agneees a răspuns:

1. Daca esti insarcinata, nu mai ai menstruatie.
2. Cum sa pierzi copilul prin cheaguri de sange? Iese pe bucatele? Dumnezeule...
3. Fara contact sexual nu poate rezulta sarcina si "copil din flori" nu inseamna ce crezi tu ca inseamna.
4. Daca esti virgina, nu-ti face astfel de probleme cum ca ai fi insarcinata pentru ca sunt sanse 0.