| Alexx99 a întrebat:

Buna,oameni mananca cel mai mult la micul dejun si seara mai putin, la mine este invers dimineata manac putin iar seara mananc mult +ca tot mi-e foame oricat as manca(am 59 kg nu cresc nu scad)ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti este foame dimineata pentru ca ai mincat mult seara, peste noapte organismul s-a odihnit si nu a consumat calorii. In schimb, iti este foame seara pentru ca peste zi ai facut efort, ai consumat calorii, iar organismul cere "combustibil". Incearca sa-ti reglezi metabolismul si obiceiurile. Maninca dimineata cit sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi. Maninca la prinz cit mai trebuie sa completezi, iar seara putin si mincaruri usoare. Atunci va fi bine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

In momentul in care corpul nu mai consuma calorii mori laughing
Noaptea ( 8 ore de somn ) consuma prin jur de 400 kcal.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai gastrita, halesti cat vrei dar in burta ta acidul ala e in exces si cand te roade mai mult crezi ca ti-e foame dar nu e asa, in timp ajungi sa faci cancer de stomac vrei sau nu asa am si eu belele acum si god now cat ma mai tine in viata, macar sa ajung la 60 de ani apoi sa fie ce o fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc pentru funda.

| FitMonkey a răspuns:

Pai daca nu te afecteaza(ingrasa) nu are nimic poti manca linistit si esti norocos pentru ca multi din cauza asta se ingrasa