| seby27278 a întrebat:

painea neagra de secara ingrasa tare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| benny a răspuns:

Atat timp cat mananci ca spartul te vei ingrasa

| seby27278 explică (pentru benny):

Eu mananc paine neagra maxim 4 felii pe zi (feliile sunt mici) este vreo problema?

| Vichtory a răspuns:

Cee? Sa ingrase? Doamne fereste.

| XXy a răspuns:

Avand in vedere ca are mai multe fibre/minerale si vitamine are mai putine sanse sa ajunga depusa sub forma de grasime de catre organism( in comparatie cu painea alba ) bineinteles ca conteaza si ce mai mananci pe langa ea

| killforfun19 a răspuns:

Nu ingrasa asa tare cum ar fi painea alba

| seby27278 explică:

Eu mananc maxim 4 felii de paine neagra pe zi ( feliile sunt mici) este vreo problema?

| Oxana_8916 a răspuns:

Salut.mananca o luna si ai sa vezi rezultatul...

| seby27278 explică (pentru Oxana_8916):

Sa mananc o luna paine neagra?

| ionelaeli99 a răspuns:

Daca mananci o luna paine neagra dupa calculele mele vei slabi exact 12 kg acum depinde de cate ori mananci eu am us de 3 ori pe zi deci restul gandeste-te tu

| seby27278 explică (pentru ionelaeli99):

Deci ai mancat de trei ori pe zi paine neagra si asa ai slabit 12 kg intr-o luna?

| ionelaeli99 a răspuns (pentru seby27278):

Nu mai trebuie sa mananci de cel putin 5 ori pe zi e cam greu da are efect daca incerci sa imi spui si mie cat ai slabit u sa vad e mare diferenta intre tine si mine?

| simonika33 a răspuns:

Orice fel de paie ingrasa daca papi i exces difereta e ca aia neagra are cu 30, 40 calorii mai putin decat aia alba. daca imi spui cate kg ai iti spun cate calorii sa papi pe zi ca sa slabesti sau sa te ingrasi cum doresti. ast

| simonika33 a răspuns:

Sorry tastatura e de vina, are o problema.

Întrebări similare