| dolcedolecegabanad12345678899098 a întrebat:

Buna pana acum 1 an am ascultat muzica la casti din alea speciala( cum arata alea de DJ) dar fratele meu mai mic le. a rupt si am ascultat cam de atunci muzica la casti de mobil, acum ascult din nou la casti deala speciale. pot sa imi pierd auzul( am 12 ani) va dau o

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ClauditzaXx a răspuns:

NU ai probleme dar nici mult nu prea mai ai. te sfatuesc sa nu mai asculti muzica la casti din astea. asculta la boxe direct :*

3 răspunsuri:
| ClauditzaXx a răspuns:

Buna.Eu una iti recomand sa nu mai asculti muzica in casti, pentru ca poate daca vezi asculta un pic mai tare tu o sa te obisnuiesti cu alcel volum si vei auzi totul incet. Daca vrei sa asculti muzica asculta asa fara casti ok?:* Succes:*!

| dolcedolecegabanad12345678899098 explică (pentru ClauditzaXx):

Dar e prea tarziu, o sa am probleme?

| ClauditzaXx a răspuns (pentru dolcedolecegabanad12345678899098):

NU ai probleme dar nici mult nu prea mai ai. te sfatuesc sa nu mai asculti muzica la casti din astea. asculta la boxe direct :*

| 1PtToti a răspuns:

Nu e prea recomandat sa asculti mult timp muzica la casti, si in niciun caz nu e recomandat sa asculti foarte tare. Eu am ascultat mult si tare si nu mai aud chiar atat de bine ca inainte. E important sa asculti la un volum normal, si sa faci pauza macar vreo 10 minute pe ora...