Eu am auzit si cazuri de oameni cu depresie care s-au vindecat, ca de fapt depresia numai apare la ei sau nu si asta face ca ea sa stea acolo latenta nu stiu sau s-or fi vindecat cu adevarata, asta nu putem sti.
Dar sunt si cazuri, am auzit din gura unor medici psihiatri pe la tv si nu numai in care pacienti care faceau depresie des la perioade de ani de zile revenea (recurenta), la un moment dat cu ajutorul tratamentului au fost vindecati.
Si ca sa iti raspuns la intrebare daca pastilele pentru depresie daca te pot face mai bine : da, te pot face mult mai bine, vei reveni la normal.
Am o idee geniala de cum sa tratez depresia, pleznind pe cel care ma tachineaza si rade de necazu meu. Atunci nu mai ma simt eu inferior.
Ajung la depresie cand: cineva se baga in treaba mea sa rada, abandonez in rusine. Mai tarziu incep sa plang ca am pierdut lucrul acela. Deci, tratamentul este sa ii opresc eu decat sa ma las oprit din drumul meu. Nu merge cand nu-l poti lovi sau indeparta si continua sa stea pe tine ca sa rada.
wrzzer123 întreabă: