| alinaa765 a întrebat:

Buna! Patesc o chestie ft ciudata…..Simt o oboseala brusca si cand stau in pat, nu adorm, dar nici nu sunt treaza. Pur si simplu sunt inconstienta iar apoi brusc imi revine constiinta, nu mi amintesc sa ma pun sa dorm si nici nu mi amintesc sa ma trezesc. Pur si simplu se rupe filmul.Nu iau niciun fel de medicament.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Este ceva neuro dar nu te speria
Poate este ceva trecator de la stres, poate de la ceva ce te macina
Poate fi si si ceva prevestitor unei tulbulari viitoare
Sau totul este bine...priveste partea buna

| alinaa765 explică (pentru Simpatic):

La ce te referi prin prevestitor?

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Asta se intampla pe timpul zilei sau noaptea inainte de culcare? Nu poate spune nimeni ce este, cu exactitate, cel putin nu aici pe TPU.

| alinaa765 explică (pentru dullcat):

In timpul zilei, pur si simplu simt ca gandesc dar nu pot controla ce si ma simt ca si cum as fi inconstienta iar cand ma tresesc brusc capat constiinta

| dullcat a răspuns (pentru alinaa765):

Nu suna deloc ok.La medic ai fost?

| Eireann a răspuns:

Suna a nacolepsie dar sunt mai multe tulburari care au simptome asemanatoare. Neaparat o vizita la un medic penttu un diagnostic clar.

| MMP2000RO a răspuns:

Poate fiindcă ești foarte stresată și agitată în timpul zilei. Duci o viață dezordonată sau ai un program de activități bine stabilit? Ai un program de somn regulat? Ai un stil de viață sănătos sau nesănătos? E mai degrabă sedentar sau ai o viață activă? Ce vârstă ai? Ai vreun istoric medical?

| MrAM a răspuns:

Eu zic sa te duci la un medic. Ma gandesc sa nu ai probleme cu tensiunea, poate oboseala cronica/anemie, sau probleme neurologice cum a mai mentionat cineva.

| SpoiledBrat a răspuns:

E posibil sa fie de la iarba