| simona1992 a întrebat:

pe 3 ianuarie am facut un avort si nu mia venti menstruatia tinand cont ca au trecut 37 de zile de atunci. dar ce ma ingrijoreaza pe mine e ca am o stare de greata de o saptamana si secretii abundente.am facut azi un test de sarcina si a iestit negativ. oare e normal sa am simptomele astea inainte de ciclu dupa avort? a mai trecut cineva prin asa ceva? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexandraalis a răspuns:

Draga mea, ai nevoie de un consult ginecologic, mergi la medic.
Sanatate.

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Gasesti aici raspuns la intrebarile tale : http://www.sanatateatv.ro/......upa-avort/

| noktambul a răspuns:

Du-te, proasto, la ginecolog si nu mai freca pisoiul pe net!

| afrodita3333 a răspuns:

Eu una nu am trecut prin asa ceva dar mi se paare ceva destul de serios si cred ca cel mai bine ar fi sa consulti un medic ginecolog.Parerea mea.

| pdannysan13 a răspuns:

1. mergi la un ginecolog
2. sunt multe aspecte, prima data daca operatia a fost facuta de un ginecolog sau de cineva nestiutor
3. la ce ma gandesc eu ca ai putea avea, e ca o parte din corp, a ramas blocat in sarcina, adica inca secreti hormoni de sarcina. probabil ca vei reveni dar nu pot sa ma pronunt. este doar o teorie.

| BAPHOMET a răspuns:

Daca n ai bagat picioarele intr un borcan mai mare ca sa nu le mai desfaci...