Ce ai, bai baiatule?
Tu ce ai?
Am un singur sfat sa-ti dau: spune-i baiatului sa-si cumpere prezervative pe masura putulicii lui, pentru ca accidentul s-a rupt din cauza folosirii unui prezervativ prea mare, care s-a rasucit pe cuc in timpul sexului si s-a rupt.
Daca era masura potrivita, acest accident nu putea avea loc.
Grija mai mare pe viitor (desi ati avut destula...mai bine iti urez noroc), sa nu mai fi nevoita sa folosesti pastila aia niciodata, sau cel putin nu in viitorul apropiat. Pana atunci, viata continua ca si pana acum. Daca apar ceva probleme mergi la medicul ginecolog. Alte sfaturi nu avem.
Ca tot veni vorba de asa ceva, am sa las aici o poveste, am ras extrem de mult.
Eram la o bauta cu niste prieteni, si a intrat subiectul de sex, no si acolo toti am zis ceva etc, si se trezeste unu'
"Ba eu o data am facut sex cu una, i-am dat-o asa cum trebuie, totul a decurs ok, la final un jet mare in ea, avand prezervativ, cand scot p...a poc, prezervativ rupt. Ce sa fac? N-am bani de medicamente, hai ca fac cumva, a pus-o pe aia in vana, si cu furtunul de la dus, i-a bagat-o in vagin si bumm jet mare de apa acolo, stai calma ca n-a ramas tipa insarcinata"
Deci cred ca 20 de minute am ras cu lacrimi, poate daca faceai si tu asa, acum nu-ti mai era frica )))))))
Si noua ni s-a intamplat exact acelasi lucru, cand a scos o surpriza era rupt si totul se varsase acolo...Eu de panica hai sa o intreb pe prietena mea ca si ea mi-a povestit ca a patit acelasi lucru si a stat cu fundul in cola sibn a mai ramas asa am facut si eu, bine ca el s-a imbracat si a fugit la farmacie nestiind ce fac eu, cand a venit acasa si m-a vazut cu fundul in cola si a pus mana in cap
Si daca a venit de ce mai crezi ca esti insarcinata?
Macar stii ce se intampla cand iti vine ciclul?
Se elimina ovulul
Pe limba ta:
Ovulul e un fel de ou si sperma e galbenusul
Galbenusul intra in ou si tu esti gaina si stai pe ou
Cand iti vine tu spargi oul si dupa faci un alt ou
Na, ai inteles ceva?
Am facut doua teste ambele sunt negative
Eu zic ca nu ai motive de ingrijorare. Testele sunt negative, ai luat pastila de a doua zi, dar daca vrei poti sa mai mergi inca o data la medic, pentru linistea ta.
Ai mare grija pentru ca in unele cazur sunt si femei care au ciclu si sunt insarcinate
Buna,am pățit și eu dar nu te panica totul va fi ok.stiu că sună puțin ciudat insa eu când am fost la un doctor am primit de la spital un dildo (o scula de cauciuc)mi sa.a spus sa o folosesc de 3 ori pe zi nu am înțeles prima data pentru ce făceam asta dar aparent absoarbe sperma
Ciudata tehnica asta cu dildoul...
Si eu am patit o data.Dar s-a intamplat sa nu fiu la ovulatie si nu am ramas, iar menstruatia nu mi-a venit o luna de zile apoi a venit.