Intro asemenea situatia, ca cea descrisa in intrebare, cea mai buna solutie o reprezinta comsultatia ginecologica.
Mai mult as dori sa aflu daca cel putin e posibila o eventuala sarcina
daca sa fie altceva se rezolva, cu sarcina sunt mai multe batai de cap
Probabilitatea de sarcina este foarte mica daca nu chiar imposibila insa este destul de alarmanta acea sangerare in mijlocul ciclului menstrual. Poate indica o afectiune a vaginului sau a uterului si care daca nu sunt tratate pot sa aiba urmari neplacute.
Am gasit ca in timpul ovulatiei sunt posibile scurgeri minore de sange care tin o zi-doua(la mine o zi a tinut) si cind au fost contactele sexuale eram pe ovulatie si dupa acele contacte peste 2 zile a aparut si scurgerea.Mai tare ma alarmeaza faptul ca nu imi vine menstruatia, ca doar 2 zile am avut ceva scurgeri maronii dupa care s-au oprit, mai simt ceva dureri de sini si durerili de cap care au aparut
Daca actele sexuale au fost protejate, sansele de a fi gravida sunt minime. Simptomele de care vorbesti sunt ca urmare a reactiei organismului tau in urma contactelor multiple pe care le-ai avut in data de 1 Martie.
Pai daca nu s-a rupt prezervativul esti ok...stiu ca intarzierile de menstruatie se mai intampla...din diverse motive, e posibil sa nu aiba neaparat legatura cu o sarcina. Ia un test de sarcina ca sa fii sigura de o treaba iar daca iese negativ si totusi nu iti vine ciclul fa o vizita pe la domnul doctor gibecolog
Am gasit ca in timpul ovulatiei sunt posibile scurgeri minore de sange care tin o zi-doua(la mine o zi a tinut) si cind au fost contactele sexuale eram pe ovulatie si dupa acele contacte peste 2 zile a aparut si scurgerea.Mai tare ma alarmeaza faptul ca nu imi vine menstruatia, ca doar 2 zile am avut ceva scurgeri maronii dupa care s-au oprit, mai simt ceva dureri de sini si durerili de cap care au aparut