| Denisa9927 a întrebat:

Pe data de 15 decembrie 2019 am avut ultima menstruatie, iar de atunci nu mai am
Am făcut 2 teste de sarcină la o săptămână diferență, amândouă negative.
Am programare pe 13 la ginecolog, dar până atunci aș vrea niște răspunsuri...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lorena66 a răspuns:

Bună! Nu-ti putem da un raspuns clar doar după niste detalii marunte —pot fi mai multe cauze—. E bine că ai ales sa vizitezi ginecologul. Si te rog ca data viitoare sa fii mai atenta la categoria aleasa☺
Toate cele bune, speram ca nu e nimic de rau!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand exact ai facut testele de sarcina?
Fiindca un test corect de sarcina se face DUPA 21 de zile de la ultima pratida sexuala. Orice test facut inainte de 21 de zile, va arata negativ, chiar daca esti insarcinata, pentru ca sunt facute mult prea devreme.

| Denisa9927 explică (pentru Violleta2022):

Deci cum ziceam pe 15 decembrie am avut ultima menstruatie, săptămâna trecută am făcut un prim test iar ieri un al doilea test fiind negative
La ultima menstruatie am sangerat foarte ușor nu ca de obicei, ținând cont de numărul de zile de atunci până acum cred ca ar fi fost destule cat să îmi indice o sarcină

| Violleta2022 a răspuns (pentru Denisa9927):

Nu este sarcina, dar pot fii dereglari hormonale.
Pentru clarificari, mergi la ginecolog.

Răspuns utilizator avertizat