| Bianca0331 a întrebat:

Buna pe data de 16.04 am avut un avort spontan am avut ciclul menstrual pe data de 18.05 care a tinut 4 zile! urmatoarea menstruatie ar trebui sa fie pe data de 15.06 ieri am observat pe hârtia igienică niste pete maro am sani mai sensibili si durerosi crampe usoare si dureri se spate uneori am si cateva stari de greata ar putea fi o sarcina sau vine menstruatia mai devreme?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Robert2526 a răspuns:

Nici una nici alta ( daca chiar ai avut avort spontan si nu e doar parerea ta). Dupa un avort spontan, o sa ai scurgeri de genul acesta destul de des iar menstruatia o sa intarzie foarte mult, posibil chiar sa nu ai menstruatie 2-3 luni. Nu te panica, insarcinata sigur nj esti