| alialinus a întrebat:

Buna pe data de 24 oct 2014 am facut avort dupa 12 zile am facut sex neprotejat iar azi imi curge un lichid maroniu tin sa mentionez ca nu am ciclu este posibil sa fiu ramasa din nou

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 1cristian1990 a răspuns:

Consider ca nu ai sanse sa ramai insarcinata, doar ca trebuia sa astepti si tu sa se refaca organismul, serios acum, e asa de greu? Iti curge lichid pentru ca nu ai astptat cat trebuie si iti poti cauza rani vaginale!
Fi mai cu capu pe umeri si lasa **** deoparte macar o luna!

9 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mai sati cuminte si fa doar Petting pana mai incolo! E cel mai bine! Si nu mai fa sex neprotejat! "Ulciorul nu merge de multe ori la apa!".

| milan9 a răspuns:

Fereste-te de avort... sad
Avortul este o dublă crimă: în primul rând, împotriva lui Dumnezeu care a creat acea persoană, şi apoi, împotriva acelui suflet căruia i se încalcă cel mai elementar drept, dreptul la viaţă, dreptul de a vedea lumina zilei;

| Alcyon a răspuns:

Dupa un avort, trebuie sa faci pauza o luna, sa se refaca organismul. Nu pot sa cred ca dupa o astfel de experienta, iti mai arde de sex... si neprotejat pe deasupra!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și să mai vorbim de moralitate...

| Leerix a răspuns:

Deci nu te-ai invatat minte dupa o asemenea experienta... Ai repetat greseala de a face sex neprotejat. Acum n-ai ce face, suporta consecintele!

Răspuns utilizator avertizat
| alialinus explică:

Dar de un de sti tu ca sunt curva

| alialinus explică:

Dar ma cunosti de undeva de ma faci targa?

| alialinus explică:

Dar ma cunosti de undeva de ma faci tarfa? *