| SchiZz20CMrecords a întrebat:

Buna!
Pe maine cel tarziu pe 14 trebuie sa-mi vina ciclu.Si am niste dureri insuportabile de burta.
Ce calmant imi recomandati? sau voi fetelor ce folositi cand aveti durerile prea mari?
Si e normal la ciclu sa ma doara picioarele spatele +greturi si sa nu pot manca nimic? Nici sa stau in picioare mai mult de 2 minute nu pot! E normal? sau e de la mine vreo problema? mentionez ca sunt cam slabuta pentru varsta si inaltimea mea.
Va rog un sfat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| HeresyoftheUnknownGod a răspuns:

Ia un Nurofen sau un Piafen, apoi întinde-te în pat, masează-ţi burta uşor şi pune-ţi o copresă caldă.
Poţi să bei şi nişte lapte cald sau nişte ceai, ajută.
Şi da, pot spune că e normal, suntem destul de sensibile în acea perioadă, iar la fiecare dintre noi se manifestă altfel.
Organismul diferă de la femeie la femeie.
Eu am doar crampe şi dureri de burtă din fericire.

| maddallyna a răspuns:

Eu luam inainte aulin(la inceput imi trecea in 2 minute..incepusem sa iau de fiecare data cand imi venea, nu recomand pentru ca in timp o sa ai probleme cu inima)
cel mai bun e nurofen(isi face efectul daca stai in pat linistita nu o sa ai probleme, cred..eu nu mai iau pastile multe..suport durerea ca apoi daca iau ma inteapa inima sau imi vine sa vomit)
P.S: si eu sunt foarte slabalaughingsi aceleasi probleme le am si eu..cu ameteala, greturi, dureri de spate si etc.

| maddallyna a răspuns:

Stai linistita.te anunta, daca ai dureri..maine sau poimaine trebuie sa-ti vina.nu te speria, asa patesc si eu.

| CriSsuletSs a răspuns:

Buna!

Eu cand am dureri mari de burta iau "Ketonal forte 100mg. Dar mentionez ca e foarte puternic si nu trebuie luat foarte des si trebuie se mananci inainte.

Sau mai folosesc comprese cu apa calda NU fierbinte.

cred ca este destul de normal si mie mi se intampla nu pot sta in picioare nu am pofta de mancare...

Nu iti obliga corpul sa manance incearc sa mananci doar putin...asta e sfatul meu sper ca te-am ajutat.

| Buznea_Nicoleta_1996 a răspuns:

Nurofen.:*