In aceasta perioada se recomanda sa ai zilnic contact sexual.Incearca sa nu mai fi stresata pentru ca te poate afecta, ma refer la activitatea hormonala.
La 13 ani?! Cati ani ai Insarcinata ramai daca ( SEARCH PE GOOGLE ca nu-ti sunt eu profesor acum ) Astepti 9luni si dupa ce-au trecut 9luni, nasti copilul. Mai sunt cazuri de 7luni, atunci e cezariana (SEARCH PE GOOGLE, daca nu stii ce inseamna )
Raspunsuri exagerate.....doar ce mi-am propus sa raman insarcinata, ce inseminare? Apoi eu nu am 13 ani, am mult mai mult, doar nu eram inconstienta la 13 ani sa am copil. Apoi...intrebarea este pentru femei Tzopp, te consideri? Nici macar nu ti-am cerut sa raspunzi, iar daca o faci fa-o cu simt nu nesimtire. Si pentru amandoi fac dragoste cu sotul, dar ma gandeam ca sunt niste pasi de care ar trebui sa tin cont, ca n-am ramas insarcinata zilnic, e prima oara cand urmeaza sa fiu si cand imi doresc. Daca raspundeti in doi peri, tineti pentru voi.
Trebuie sa fi in perioada fertila, adica din a zecea zi de menstruatie, pana in ziua 15, avand contact sexual in fiecare din aceste zile si in special dimineata.
Important e sti cand esti in perioada fertila apoi sa treci la actiune... daca nu ai probleme de fertilitate tot ce i posibil sa reusesti din prima, daca nu incerci si a doua oara si tot asa pana ce se,, prinde,,
Sunt intr-adevar foarte stresata, este ultimul an din facultate si urmeaza licenta si ultima sesiune. Cred ca e normal, cel putin pentru mine care sunt o fire foarte stresata. As vrea sa nu mai fiu dar nu stiu ce sa fac in cazul asta... Sper sa nu-mi afecteze asta venirea minunii pe lume.
Nu te mai gandi la dorinta ta(n-ai idee cat de mult te inteleg), ci gandeste-te cu seninatate doar la acea mica minune a lumii.Sa ai in minte doar imaginea lui, nu dorinta ta.
Te rog sa fi mai relaxata! La varsta ta, e un lucru aproape banal sa poti face un copil.La varsta mea...doar minunea Domnului ma poate ajuta.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: