| Pitique a întrebat:

Pentru început dacă vă este greaţă sau ceva nu citiţi sau dacă aţi mâncat deci... Am răcit sau cred că am gripă m-a durut vreo 2 zile capul îngrozitor, ieri când mi-am sters nasul a ieşit cu sânge ce înseamnă şi de ieri încoace iese tot cu sânge. Este grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Probabil ca, din cauza racelii ti s-au spart niste capilare. Sufla nasul fara a te forta excesiv si curata-l cu ser fiziologic sau musetel. Nu abuza de dezinfectantele nazale fiindca iti vei agrava hemoragia.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu e grav, dar trebuie un tratament luat de la doctor nu dupa ureche

| OlariuRox a răspuns:

Ai tensiune draga sau e din cauza fortari, ti-ai tot sters nasul si de aia.

| Anonimainima a răspuns:

Buna si mi-e mi s-a intamplat tongue eram la scoala inceputul arceli de fapt si imi curgea incontinuu am mers la cabinetul scolii si a spus ca e din cauza fortei si din cauza stranutului daca iti suflii des si te fotezi normal ca s-au spart niste capilare incerca sa nu te mai fortezi funda?