anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Peste 3 sau 2 saptamani e majoratul surorii mele...imi dati niste sfaturi cum as putea sa slabesc cateva kg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CandyTetris a răspuns:

Nu stiu cat poti slabi in 2 saptamani, mai ales daca esti deja cat de cat slabuta(cu cat esti mai slab cu atat devine mai greu sa slabesti).
Anyways...Asta e seria de exercitii pe care o fac eu, teoretic e zilnica, dar eu o fac doar de 3 ori pe saptamana: http://www.youtube.com/watch?v=W9ucbo_fx64. La inceput s-ar putea sa ti se para grea dar iti lucreaza toti muschii si e foarte efectiva, sper sa te ajute.:)Evident trebuie si sa mananci sanatos, fara grasimi, prajituri s.a.Succes:P.

| dumitritaalina a răspuns:

Poi iti spun ce am facut eu! ..Nu manca dupa ora 18:00. fa miscare 30 de minute pe zi, mananca multe fructe, de preferat merele. Si nu manca mancare cu grasimihee hee! Eu asa am facut si am slabit 2 kg in 2 saptamani! Succes!