| Marily1997 a întrebat:

Peste o ora trebuie sa fiu la stomatolog pentru o ca sa imi scoata chirurgul un dinte permanent si ma te tare, data tracuta m-a durut foarte tare si nu mai vreau cu dureri, ce pot face oare ca sa nu ma doara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

Si eu am avut probleme dar am rugat medicul stomatolg sa foloseasaca un anestezic puternic.Mi-a raspuns ca foloseste unul german si daca e nevoie o sa mai foloseasca o doza.Deci daca crezi ca e nevoie de o doza suplimentara dupa efectul primei, doar cere acest lucru.Acum nu am cum sa cunosc medicul tau dar in general(particularii) fac tot posibilul pentru pancientii sai sa nu simta durerea si sa vina usor/fara inhibitii la cabinet.I-mi pare rau ca al meu a plecat in Anglia dar m-a lasat pe maini bune.Pe viitor incearca sa ai un singur stomatolog si pentru intreventiile viitoare, daca e necesar, si pentru o mai mare incredere pentru el si pentru tine.

Multa sanatate si ai grija de dintii/maselele tale ca altii/altele nu mai cresc.

Bineanteles ca o sa doara putin dupa ce trece efectul anestezicului dar nu se compara cu durerile suferite anterior.

Dupa interventie intreaba ce calmant poti folosi!

2 răspunsuri:
| Osirius a răspuns:

Ai dintii in stomac de ai nevoie de chirurg? LOL
Tu nu faci nimic, stomatologul iti face...anestezie calumea.

| Marily1997 explică (pentru Osirius):

Mai copile omul care face extractii dentare se numeste chirurg, chiar ei au spus-o nu eu.Anestezia nu ajuta la nimic, cite injectii de anestezie mi-a facut ala data trecuta si tot m-a durut mai tare si mai tare.