anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Peste putin timp am programare la un consult endocrinologic. Eu am probleme cu menstruatia, mi s-a zis la ginecolog, care m-a trimis la acest consult pentru analize. Problema este urmatoarea: pe mine ma doare unul dintre sani. La consultul acela ma palpeaza la san? Altceva imi mai face? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Depinde ce investigatii decide medicul ca sunt necesare. Daca iti face o mamograma o sa iti bagi sani intr-un ceva aparat care o sa-i stranga putin deci poate fi putin incomod.

| Nirvanaaa a răspuns:

Da, teoretic ar trebui sa te palpeze la sân când face examenul clinic însă e posibil sa îți recomande și o ecografie mamară ca sa vadă glanda și țesutul adipos. Te întreabă de antecedente, despre simptome, îți ia o tensiune și eventual îți va recomanda niște analize de sânge hormonale in funcție de ce constata.