anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.
Pielonefrita este un motiv pentru a nu putea sta culcat pe spate, simțind că te sufoci?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Nu.
Pielonefrita acuta este o infectie a tractului urinar superior si anume reprezinta o infectie a parenchimului si a pelvisului renal, care de obicei afecteaza unul dintre rinichi, doar ocazional sunt afectati ambii rinichi.

Ce ai descris tu semnaleaza ori o problema cardiologica ori pulmonara.

| anonim_4396 explică (pentru evenso):

Mulțumesc pentru răspuns.

| evenso a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere.

Iti doresc multa sanatate!

6 răspunsuri:
| DraudeS a răspuns:

Buna ziua!

Dispneea nu este un simptom al pielonefritei.
Ai fost diagnosticat/a cu asa ceva?

Sanatate!

| anonim_4396 explică (pentru DraudeS):

Din păcate, da.
Atunci când stau culcată pe spate parcă mă sufoc și o durere asemănătoare pielonefritei(în exact același loc), mai puțin acută nu-mi dă pace. Cum schimb poziția, îmi trece puțin.
Mă gândeam că poate are legătură.
Mulțumesc pentru lămurire și urare.

| DraudeS a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna ziua!

Nu pare sa fie o problema vreun organ intern daca se reflecta la miscare.
In orice caz, poti sa te duci la doctor pentru o palpare sau ceva examene para-clinice pentru lamurire clara.

Sanatate!

| anonim_4396 explică (pentru DraudeS):

Nu, nu, nu.
Durerea provocată de pielonefrită nu e continuă, deci mai e vreo boală pe spatele meu care conspirează cu rinichii. Ceva tot trebuie să fie.
O să dau eu o raită pe la medic.