| by3nkwtssa a întrebat:

pls help-me.deci.mi-a venit ciclul pentru prima data...si m-a tinut 8 zile este normal? pentru ca am auzit ca tine intre 3 si 7 zilethinking o sa imi ramana asa? sau se micsoreaza cu timpul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Daca ti-a venit doar o data nu ai de unde sa stii cat te va tine, dar cu siguranta se va regla in timp si va tine intre 3 si 7 zile, a sa cum e normal. Nu te astepta sa se intample din prima, ca abia ce ti-a venithee hee asteapta.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru început aşa se întâmplă, cu trecerea timpului se va regla.
Preventiv poţi bea ceai de creţişoară, ajută la reglare atât ca interval de timp de la o lună la alta cât şi fluxul sângerării.
Pa, pa.

| CristinaCristi a răspuns:

Ciclul nu vine niciodata regulat iar zilele nu raman aceleasi eu de obicei am 3 zile. o luna 3 zile, urm tot trei si dupa aia cate 5 6 iar 3 zile si tot asa nnuti face griji

| IrinaAndreea a răspuns:

Buna! Fiind la prima menstruatie, corpul tau are nevoie de mult timp (de obicei cam 2 ani) pentru a-si stabili propriul ritm, asa ca nu e anormal sa dureze mai mult sau mai putin decat media. Si la mine a durat prima data 7 zile, dar apoi din ce in ce mai putin. Trebuie sa te alarmezi doar daca pierzi prea mult sange, te simti slabita sau menstruatia ta arata diferit, dar sa speram ca nu va fi vreodata cazul. happy

| Demise a răspuns:

Este normal! am auzit persoane care tine cate 2 saptamani. Poate sa varieze zilele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciclul dureaza intre 3 si 5 zilintra pe www.noifetele.ro si dai pe sectiunea Ana iti raspunde si pune-i iei intrebari

| OnlyGirl a răspuns:

Si la mine a durat 8 zile cand mi-a venit prima data dar nu te speria cu timpul se va regla...pentru mai multe informatii intra pe www.noifetele.ro

| fluturas a răspuns:

Da, tine intre 3-7 zile, si mai exista exceptii poate dura si 10 zile, pai nu e normal, ca e cam mult 8 zile, dar daca spui ca e prima data cu timpul o sa se micsorezewinking

| Zenithf a răspuns:

Menstruatia a tinut 8 zile, ciclul este perioada dintre doua ovulatii. Nu este normal sa tina asa de mult, de obicei este 4-5 zile, dar se poate regla cu timul. Bea si tu ceai de coada soricelului, sau nu crezi ca este bun pentru tine?

| Mia a răspuns:

Ai devenit obsedata de ciclu, zau...prima data te tine mai mult iar apoi pana in 5 zile...nu ti mai face griji din orice.Hai pa!

| Zuzzy05 a răspuns:

Depinde de organism de ex. pe mine m-a tzinut 2 zile si imi venea chiar putin.asta o fost din 18 iulie pana in 20 iulie anul` asta ( prima data) si nu mi-a mai venit de atunci.Inteleg ca e neregulat, o prietena mi-a zis ca nu i-a mai venit 4 luni dupa prima menstruatie.Doar dupa aproape 2 ani vei avea ciclu regulat. E ceva normal, nu-ti fa griji. Pa, pa! happy