Lentilele sunt foarte periculoase si greu de intretinut. Nu inteleg de ce nu vrei iochelari, cand se poarta foarte mult, oameni au inceput sa isi cumpere de aia de forma doar ca asa aiba si ei ochelari.
Si eu port ochelari si am dioptriile cam ca ale tale. cand am vers la doctor si i.am spus ca vreau sa port lentile mi.a zis ca nu mi.ar recomnda asa ceva pentru ca pot face niste infectii la ochi Eu zic ca nu are rost sa iti iei lentile doar pentru ca vrei sa le porti la mare, pur si simplu acolo poti sa nu porti ochelaro... pentru cat timp stai nu o sa patesti nimic( sa se mareasca dioptriile)...
Buna.
Eu nu iti recomand lentile.Si eu port ochelari si este mult mai okay decat cu lentile.
Lentilele trebuie pastrate in maxima igiena.
Si sti, daca ajung microbi pe ele sau bacterii sau nu le-ai pastrat intr-un loc curat, tu poti face boli grave la ochi.
Eu am un unchi care acum 2 ani s-a operat la ochi din cauza lentilelor.
Inteleg ca cu ochelari este cam incomod, dar mai bine incomod decat cu vederea pierduta.
Eu port lentile de 3 ani,si iti recomand,,dar cu o conditie foarte importanta sa le speli tot timpul,sa nu dormi cu ele,pentru ca iti afecteaza ochii,lentilele sunt fiabile si ai putea sa le folosesti si la mare,dar problema e praful,care daca intra in ochi afecteaza lentilele si ochii.
Lentilele sunt bune pe strada fotbal etc,eu am fost la mare cu lentile, dar nu le-am purtat, daca mergi la doctor iti v-a spune el ce sa faci.