| AnnaBebitza a întrebat:

Buna,
Pot fi probleme de sanatate pentru o femeie care abia si-a inceput viata sexuala dar apoi nu mai continua mult timp? Eu mi-am pierdut virginitatea cu un prieten pentru ca radeau prietenele mele ca am ramas virgina pana la varsta mea, dar apoi am suferit si nu mai vreau sa trec prin asa ceva iar. Dureaza pana gasesc persoana potrivita, eu as vrea sa ma marit, era bine daca asteptam pana la nunta.dar nah sad nu am mai facut sex de 7 luni, e grav daca astept si mai mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu se intampla absolut nimic, chiar daca nu mai faci sex niciodata in viata ta. Abstinenta sexuala nu determina probleme de sanatate. Trebuie sa continui insa sa mergi anual la consultatie ginecologica ca orice femeie.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Catalin_Avram_1992 a răspuns:

Nu a murit nimeni din asa ceva sa fim seriosi