| adrianafrumusika a întrebat:

Buna,pot ramane insarcinata, chiar daca am avut primul contact sexual acum 8-9 luni? Va intreb ca luna asta nu am avut inca menstruatie, eu sunt grasa, suspecta de glanda, de anexita, dereglari hormonale

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata acum daca contactul sexual a fost acum 8-9 luni. Nu ti-a venit menstruatie pentru ca tu singura ai scris ca ai dereglari hormonale.Aceatsa dereglare hormonala iti schimba ziua menstruatiei.Intarzie acum, vine in forta dupa data normala si apoi luna viitoare menstruatia va veni la data care ti-a venit luna asta.Cel putin daca nu faci alta dereglare. Daca ai dereglaj hormonal, menstruatia poate intarzia si 3 saptamani chiar o luna. Mergi la medic, altceva nu am ce sa iti spun.

| whatevernvm a răspuns:

Ma duc sa ma spanzur, brb.
Sigur ramai gravida de acum 9 luni. V-as baga educatie sexuala in scoli la greu.