| Lavina145 a întrebat:

Buna pot sa dau cu betadine la unghie incarnata?

MSSS.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Poti sa dai dar nu te ajuta cu nimic, daca a apucat sa faca infectie ca sa treaca in mod obligatoriu trebuie sa indepartezi coltul respectiv, pana nu vei face asta nu are cum sa se vindece deoarece inteapa in continuare

| Lavina145 explică (pentru Felys):

Cat ar dura operatia?

| Felys a răspuns (pentru Lavina145):

Daca reusesti sa iti tai singura coltul ar fi ideal, daca nu vei merge la un cabinet de chirurgie si te va anestezia local si nu are ce sa dureze, intr-un minut a taiat coltul de unchie care jeneaza, apoi vei da cateva zile cu antibiotic si trece si infectia, eu eram in liceu si am mers cu fratele meu care avea 12 ani si i-a facut o astfel de interventie chirurgicala, deci nici macar nu a fost cine stie ce, pe loc l-a rezolvat

| wj a răspuns:

Daca chiar vrei sa te dai cu ceva, ti-as recomanda Kanamicina sulfat H sau Tetraciclina. Si sa indepartezi unghia bineinteles.

Întrebări similare