anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Pot sa iau silimarină dacă iau antibiotic? Daca da, la câte ore între ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Simpatic a răspuns:

Da, se poate lua, silimarina este la modul generala fara sa intru in detalii medicale inutile, o protectie importanta pentru ficat!
nu am vazut nicaieri mentiuni privitoare la silimarina si antibiotic nici obiectii, nici nu exista stipulat clar undeva intervalul de timp la care se ia silimarina raportat la antibiotic!
din punctul meu de vedere poti lua oricand in cursul zilei silimarina, pe majoritatea suplimentelor cu silimarina pe care le-am luat si eu in trecut era mentionat mai ales cate se iau zi NU CAND SE IAU! deci se pot lua oricand in cursul zilei, nu dimineata pe stomacul gol neaparat!