anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună pot scăpa de medicatie dacă merg la psihoterapeut nu am o problema nici prea rea nici prea ușoară p presiune in cap de 9 ani e inofensiva
Dar vreau sa știu dacă por scăpa de ia răspunsuri de genu nu vreau ca întreabă medicu sau nu știu ce fiți oameni ca oricum pana în 2030 toată lumea toată populația va suferi de tinitus. Asa ca fiți mai buni.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Psihoterapia vindeca un numar limitat de afectiuni strict psihice (de exemplu fobii). Nu vindeca defecte fizice (organice).

| gabicoo a răspuns:

Un RMN ai făcut?

| Furnicuta000 a răspuns:

Cum sa-ti spunem daca poti scapa de ea din moment ce tu nu ne-ai spus ce medicatie si ce afectiune ai. Si da, se scapa cu psihoterapeut daca e o problema psihologica si nu patologica

| PowerKoko a răspuns:

Am fost un om perfect sănătos. Pana la 16 ani începusem sa aud o presiune nu era o problema grava era inofensiva eram doar un copil când viata m-a obligat sa devin adult cum auzeam eu presiune îmi era frica de comoție și de frica de comoție încercasem sa fac inima sa bata încet intrasem în tulburare bipolara și nu aveam nimic nu îmi luasem tratamentul n-am știut ca trebuie sa iau mult nici doctori ăștia nu sunt deștepți asa