"Țigara ucide". E adevărat
L-a ucis și pe tatăl meu la 74 de ani. Un om cu o sănătate de fier, medicul de familie ii zicea că are analize de aviator cînd făcea analizele anuale. Glumeam cu el că atunci cînd fac eu 70 ieșim la o bere. Nu a fost sa fie, desi se putea, înaintașii noștri au fost longevivi. Cancerul l-a terminat in mai puțin de doi ani.
Sigur ca poti face cancer de plamani si sub 20 de ani, daca fumezi de multa vreme, atat pasiv cat si activ.
Bine că a intrat. La un pachet pe zi, poți face și la 24. Cumnaul meu a murit de cancer la plămâni pe bază de fumat.
E tanara, nu face cancer, nu te panica. Sa faca un rmn daca chiar e ingrijorata.
Si eu am fumat cantitati industriale si m-am lasat si sunt sanatos. M-am speriat odata tare, am facut niste analize si nu era ceva ingrijorator, insa mi-am propus sa ma las pentru ca aveam intepaturi si tuseam foarte mult, recomanda-i sa se lase pentru sanatatea ei cand este pregatita.
Sa renunte la tigari ar fi un lucru foarte bun pentru ea, daca ar reusi.
Poate e o raceala la plamani, cine stie. Cancer la plamani poti face si daca nu esti fumator, faptul ca fumeaza e predispusa la un risc mai crescut fata de un nefumator. Varsta e irelevanta.
La 24 ani, cancer... numai la zodie, mai greu la plamani. Insa un infarct e posibil, am avut un amic care fix la 24 de anisori o reusit performanta. Bunicu si acu la 82 de ani fumeaza, ii drept, doar pipa si doar frunza, fara aditivi.
Dureri in spate, in zona plamanilor... poate fi de la catarama sutienului, un furuncul, coloana, altele...plamanii ocupa mult loc. Dureri au barbatii, la buzunarul de la piept, ca 76% din tutun sunt taxe si accize.