360 de grade înseamnă să te întorci din punctul din care ai plecat.
E bine sa îți fie frica pentru ca gândești altfel situațiile, nu mai faci "copilarii"
Încearcă sa îți aduci aminte ce ți-a provocat acea stare de panica, sa numai repeți sau sa poti sa o înfrunți
Buna! Recomand sa citesti cate ceva legat de anxietate si atacuri de panica. Daca intelegi mecanismul intelegi si ca totul este in mintea ta, ca e o frica fara sens, care nu poate sa prinda realitate. Iti recomand Cum sa iti controlezi anxietatea- Bret A. Moore. Daca prietenii tai stiu despre atacurile de panica, vorbeste cu ei, spune ce simti si roaga-i sa te ajute in momentele acelea sa iti dai seama ca nu are cum sa se intample x lucru. Aflasem ca aceste lucruri se leaga de calitatea somnului si de cat de bine de hranesti.
Hei buna, eu merg pe teoria ca 95% din probleme de sanatate sunt cauzate de alimentatie. Uite aici un articol cu alimentele care cauzeaza anxietate si incearca sa le eviti. Articolul este in engleza (daca nu stii engleza spune-mi si o sa iti traduc eu).
www.thehealthy.com/mental-health/anxiety/foods-that-cause-anxiety/
Deasemenea poti incerca meditatia de respiratie 10-15 minute pe zi la inceputul zilei sau cand poti.