| popbia74 a întrebat:

Practic handball, nu de performanta, mai mult de placere. Inainte de vacanta intersemestriala, parca pe la inceputul lui februarie, am suferit o entorsa la glezna stanga, la ora de sport, am calcat stramb si evident, am fost la doctor, am facut radiografie, iar doctorul a zis sa fac repaus, sa ma dau cu antiinflamator si sa pun gheata/compresa. M-am vindecat in 5-7 zile si acum, cand ma simteam aproape intreg recuperata, am calcat din nou stramb la un antrenament. Mergeam linistita cand am calcat stramb. Nu s-a umflat nici invinetit glezna, fata de entorsa aceea, dar aveam o dificultate in mers. Asta s-a intamplat cam acum 5 zile. Astazi m-a apucat o durere acolo unde se termina tibia, poate putin mai jos. Sunt putin stresata deoarece atunci cand am fost la doctor m-a palpat putin mai jos si a zis ca daca ma doare acolo este posibila fractura. Imi puteti da sfaturi, explicatii? Am o usoara durere cand merg si cand palpez acolo. Multumesc!❤

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Mergi la un doctor ca acolo poate vei face si o radiografie, e foarte posibil sa-ti puna glezna sau piciorul in ghips.

| popbia74 explică (pentru MihaiNicu23):

Am inteles, multumesc!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la spital sa-ti faci o radiografie, ca noi nu putem stii ce este!

| ShadowLoleris a răspuns:

Ai fost pentru a doua chestie la doctor, daca nu du-te. S-ar pute sa-ti puna locul unde ai fractura in ghips.

| popbia74 explică (pentru ShadowLoleris):

Nu, nu am fost. Multumesc pentru sfat!