Nu, poate fi ceva intern, deci este nevoie de analize, poate fi genetic, din cauza lipsei de vitamine,acele creme au efect zero si ele,dar,se vand ca dau sperante,vezi de calciu, vitamina d, zinc, vitamina a, multe fructe si legume crude, proteine, grasimi sanatoase
Te-ai vopsit sau folosești mult placă de păr/foehn? Dacă nu îți degradezi părul din exterior, cauza poate fi internă. Ar fi recomandat să mergi la medic și să-ți iei trimitere pentru niște analize, sau poate ai o carență de anumite vitamine.
Și mie mi s-a rărit și mi s-a rupt mult părul din cauză că îl decoloram des. Eu folosesc o loțiune cu petroleum în combinație cu un șampon regenerant cu keratină, ambele de la Gerovital și am părul mul mai sănătos acum. Sau tot de la Gerovital sunt niște fiole pentru regenerarea părului care mi se par grozave deși sunt puțin mai scumpe. De asemenea îți recomand să folosești ulei de ricin cu regularitate, adică pe parcursul a câteva luni pentru că efectele nu sunt imediate. Nu te aștepta să te speli cu un șampon special și într-o săptămână să ai părul ca nou, dar după o lună la mine s-a văzut diferența. După trei luni deja aveam părul ca nou
Să ai în vedere și faptul că părul "răspunde" la procesele care au loc în corp. Dacă ești stresată, mănânci foarte nesănătos sau ai dezechilibre hormonale părul are și el de suferit. De aceea e bine să îți faci analizele și să ai grijă de alimentația ta.
Lotiune chelstop si sapun moale, ambele de la Hofigal. Respecti ce scrie pe cutii si faci vreo 6 luni si vei vedea rezultate.
Poți folosi șampoane speciale pentru creșterea părului/căderea părului. Poți cere sfatul unui farmacist în legătură cu alegerea șamponului potrivit. Îți dau câteva exemple de șampoane: Alpecin, Parusan, Recupar, Plantur, Gerovital. Mai poți folosi uleiuri pentru accelerarea creșterii părului/îndesarea părului: ulei de argan, ulei de jojoba, ulei de avocado, ulei de cocos, ulei de măsline, ulei de ricin și vitamine: vitamina A, vitamina E, etc. sau fiole pentru păr (le găsești în farmacii). Mai poți prepara măști: cu ou, cu miere, avocado, argilă, zeamă de ceapă, aloe vera, urzică. Poți căuta detalii pe internet despre cum se prepară fiecare și cum le poți combina, și alege-le pe cele care se potrivesc părului tău. E esențial să găsești șamponul și tratamentele potrivite pentru tipul tău de păr ca să ai rezultate. Multă sănătate!
anonim_4396 întreabă: