Ia-ti o sticluta de penicilina pulbere si dezinfecteaza rana cu apa oxigenata apoi pune praf din acesta.o sa dureze pana trece pentru ca e infectia.dar continua asa cateva zile o sa treaca
Eu zic sa mergi la doctor, si iti va recomanda el cea mai buna solutie. Mai ales ca situatia se agraveaza din cate spui tu. Cu cat mergi mai tarziu, cu atat mai rau o sa fie.
Succes
Foarte bine ca ai luat antibiotic, impiedica raspandirea infectiei. Din ce povestesti tu este destul de grav si este mare '' bubita''. Antibioticul ar fi trebuit sa-si faca deja efectul si sa se retraga o perioda. Cred ca 90% din cazurile acestea, recidiveaza.
Teama de chirurg? Nu-i chiar asa...ti se va face o incizie mica pe unde se va extrage puroiul. Daca te doare iti face si o anestezie locala.
Hai, curaj! Doar nu vrei sa ramai fara deget?
Este foarte bine daca apelezi la un chirurg>poate ai nevoie de incizie locala>se recomada si tratament cu Oxacilina in astfel de cazuri.Nu mai sta pentru ca nu este de glumit cu o astfel de infectie, se poate complica.
Si eu am la fel
Prima oara am fost si m-am operat, iar acum fac tratament cu apa oxigenata si rivanol Trebuie sa te speli cu apa calda, dupa te dai cu apa oxigenata, iar dupa aceea inmoi o compresa in rivanol seara si o lasi pana a doua zi Repeti totul vreo saptamana si incepe sa treaca
Funda?
dobrin1019 întreabă: