| anonimaa a întrebat:

Buna prieteni. am o proglema destul de nasoala si sunt cam speriata.
am o infectie la un deget si este pura infectie fiind un puroi sub piele care nu vrea sa iasa. am facut aceasta minune vrand sa-mi tai un colt pana m.am intepat in carne si de aici...asta a fost.
am luat antibiotice, mi-am tinut piciorul in cloramina, in apa fierbinte, in rivanol fierbinte si nimic.straight face
imi este frica pentru ca nu vreau sa ajung la chirurg dar se pare ca nimeni nu vine cu alta alternativa.
daca aveti vreun sfat puppy dog eyes...ajutati.ma pentru ca incepe sa ma doare din ce in ce mai rau.
funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Ia-ti o sticluta de penicilina pulbere si dezinfecteaza rana cu apa oxigenata apoi pune praf din acesta.o sa dureze pana trece pentru ca e infectia.dar continua asa cateva zile o sa treaca

| filipm2001 a răspuns:

Eu zic sa mergi la doctor, si iti va recomanda el cea mai buna solutie. Mai ales ca situatia se agraveaza din cate spui tu. Cu cat mergi mai tarziu, cu atat mai rau o sa fie.
Succeswinking

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Foarte bine ca ai luat antibiotic, impiedica raspandirea infectiei. Din ce povestesti tu este destul de grav si este mare '' bubita''. Antibioticul ar fi trebuit sa-si faca deja efectul si sa se retraga o perioda. Cred ca 90% din cazurile acestea, recidiveaza.
Teama de chirurg? Nu-i chiar asa...ti se va face o incizie mica pe unde se va extrage puroiul. Daca te doare iti face si o anestezie locala.
Hai, curaj! Doar nu vrei sa ramai fara deget?

| ana75 a răspuns:

Este foarte bine daca apelezi la un chirurg>poate ai nevoie de incizie locala>se recomada si tratament cu Oxacilina in astfel de cazuri.Nu mai sta pentru ca nu este de glumit cu o astfel de infectie, se poate complica.

| pink10 a răspuns:

Si eu am la fellaughing
Prima oara am fost si m-am operat, iar acum fac tratament cu apa oxigenata si rivanol happy Trebuie sa te speli cu apa calda, dupa te dai cu apa oxigenata, iar dupa aceea inmoi o compresa in rivanol seara si o lasi pana a doua zi happy Repeti totul vreo saptamana si incepe sa treaca happy
Funda?batting eyelashes