| Axys a întrebat:

Buna prieteni Sunt fata si am o problema mea esit un neg pe un deget de la mana sad

Ce trebuie sa fac sa dispara sad
prima data am crezut ca e o besica si am taiato cu unghera iar nu stiu in cat timp a crescut inapoi nu pot sa imi dau seama poate nu prea am dat importanta asa multa!
Va rog tare mult sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Cred că te-ar putea ajuta acest articol.

http://blog.produse-naturale-online.ro/sanatate/negii-si-tratarea-lor/

Și stai liniștită, că nu e ceva grav.

Toate cele bune!

2 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Posibil sa fie folositoare acele remedii, insa iti spun 100 % din ce am folosit eu si m-a ajutat, este acel Cryopharma ce se gaseste la farmacii( ingheata negii si verucile in max.1 saptaman de administrare fara intrerupere), sau mai este Nitratul de Argint ce se prepara direct in farmacii. Ambele actioneaza asupra radacinii negilor, doare putin la inceput dar dupa 2-3 zile nu se mai simte nimic.
Sanatate.