Nu, nu exista nici un risc de nici un fel pentru cei din jur. Stati cat de mult cu el, nu-l izolati, fiindca nu veti pati nimic. El are acum, la sfarsit, nevoie sa stie ca e iubit, sa se simta rasfatat si apreciat.
Cancerul nu se ia si fiind la plamini normal ca tuseste. Cancerul nu evolueaza in TBC (aceasta din urma e de origine microbacteriana). Cel mai grav ar fi ca boala sa se extinda si la nivelul altor organe. Ce fel de cancer e?
Deci inteleg ca oricat de grav ar fi la el si cat ar tusi de mult nu exista risc pentru cei din jurul lui. Nu inteleg intrebarea..cum adica ce fel de cancer?
Poate sa faca TBC in urma chimioterapiei(daca o urmeaza) pentru ca ii scade sistemul imunitar si il face predispus la orice fel de boala infectioasa, bacteriana, virala. Cancerul nu evolueaza spre TBC asa cum ti s-a zis mai sus.
Sunt mai multe tipuri de cancer la nivelul plamanilor: cancer cu celule mici (care din cate am auzit e cel mai dificil de tratat ) si cancerul obisnuit cu tumora (nu m-am exprimat chiar academic) care e ceva mai usor de tinut sub control
Nu li s-a spus absolut nimic. Doctorii pur si simplu se feresc si refuza sa dea orice detaliu de unde a inteles ca nu mai are rost. Si vrea sa urmeze un tratament naturist
Am o mica remarca de facut. In camera lui aerul este mai greu de respirat si cand stau langa el am impresia ca nu am aer sa respir. Asta este un semn rau? Ma gandesc ca celula canceroasa contine oxigen, de-aia el expira foarte mult dioxid de carbon si face aerul irespirabil. Ce ziceti?
Este imposibil asa ceva, consulta un psihiatru, e doar repulsia ta fata de un bolnav, nu are legatura cu realitatea.
Nu, nu exista nici un risc de nici un fel pentru cei din jur. Stati cat de mult cu el, nu-l izolati, fiindca nu veti pati nimic. El are acum, la sfarsit, nevoie sa stie ca e iubit, sa se simta rasfatat si apreciat.