Pai poti sa-i faci ceai de constipatie (nu stiu exact cum se numeste dar iti intrebi parintii) sau poti sa-i dai supa calda cu galuste facuta in casa... daca nu merge nici asa va trebui sa te mai duci inca odata la medic...Sa se faca bine.
Ayram, nu te alarma, asta se intampla dupa ce manaci ceva stricat. Si asta in cel mai bun caz. El e la sfarsitul bolii, in maxim o saptamana ii trece. Sa manance tot ce e mai digerabil, orez cum i-ai si dat, morcovi fierti pasati, branza dulce de vaci daca o suporta, daca nu dietetica, paine putin prajita, oua moi, chestii d-astea.
Mai bine fara medicamente parerea mea sa mance fructe,legume, miere, ceai si odihna sa evite prajeli, lactate etc alta data sa evitati ce nu e proaspat poate sa fie si mai rau gen hepatita c, b sau toxinfenctie alimentara
Orezul constipa nu-i ma da orez deloc, dai legume gen varza, brocoli astea ajuta, un iaurt natural fara zahar sa se refaca, ceva de la farmacie probiotic
Va multumesc mult oare daca i-as face un suc de morcovi cu telina si castraveti i-ar prinde bine? Ii merge foarte mult burta de cateva zile si nu prea stiu ce sa fac... Mi-e teama pentru el sa nu fie vreo bacterie ceva sau mai rau...