Imi pare tare rau de prietenul tau si sper din tot sufletul ca stii care este cauza pentru care el a ajuns aici: FUMATUL si VAPA-rea duc la CANCER la plamani.
Cancerul la plamani se poate trata cu chimo-terapie (droguri foarte puternice care se adminsiteraza prin perfuzii direct in vena).
Aceste medicamente sunt atat de puternice si toxice incat distrug nu doar celulele canceroase ci si pe cele sanatoase, iar uneori omul nu rezista acestor tratamente si moare.
In timpul chimo-terapiei parul cade foarte mult si atunci o metoda sa-l elimini este sa se tunda foarte scurt, sau sa se rada pe cap.
Sper ca acum, tu si prietenii tai aveti un exemplu foarte bun sa OPRITI fumatul si vaparea chiar azi, ca sa nu ajungeti in situatia prietenului vostru.
Cancerul la plamani e nasol, totuși daca e descoperit din timp, poate are o sansa. Parul ii cade din cauza chimioterapiei, nu al cancerului.
A zis un medic ca orice tip de cancer se poate trata daca nu mananci vreo luna de zile si bei doar apa si ceai. Știu cazuri reale.
Multa sanatate!
Multa sanatate.
Pentru ca parul cade in meshe din cauza tratamentului si este indicat sa se tunda.
Ceva e in neregula in povestea ta...prietenul tau cred ca isi bate joc de tine