Mda, unii asteapta sa se ingrase de la aer... Ia sa manance de 5 ori pe zi din care cel putin o masa sa contina carne si sa tina strict acest program minim 2 luni, daca dupa 2 luni nu pune pe el nici un kg. sa nu-mi mai spui pe nume sau orice
Unii incearca sa se ingrase de la 2-3 mese pai cum sa fie posibil asa? mananca 1-2 zile bine si vede ca nu a ingrasat si se descurajeaza, apoi revine iar la programul vechi, 1-2 mese slabe pe zi trebuie sa tina programul cel putin 2 luni nu 1-2 zile! Asa sa-i spui! Bafta!
Cand era in țară ers conștient ca nu poate mânca din cauza serviciului pe care il avea. Dar ca sofer, de 1 an de zile, mereu mananca cate ceva nu doar de 5 ori, si tot degeaba.
Nu Cred! Asa cum am zis: degeaba mananci 1-2 zile bine apoi o saptamana nu mananci aproape deloc... spune-i sa tina un program strict de 5 mese pe zi si minim 2 luni! cat despre mananca cate ceva, sigur te cred dar atunci sigur renunta la mancare, numai asa se poate explica de ce nu ingrasa. Sa manance cate ceva dar cele 5 mese de mancare sa fie cele mai importante, mai ales cea de dimineata!