| antoniaidk a întrebat:

Buna, prietenul meu m-a mușcat in joaca de mana și mi-a atins un nerv și nu mai îmi simt degetul mare.Ar trebui sa ma panichez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic. Nu trebuie sa te joci cu asa ceva.

| Catrice a răspuns:

Nah e prietenul tau, știe ce face.

| LPCTSTR a răspuns:

E o odisee intru totul, daca e taiat nu mai ai ce face, daca nu e taiat mai ai niste sanse, dar cu operatie [si aia extrem de scumpa].
Deci fuga la medicul de familie si te indruma el de acolo.

| sierra1 a răspuns:

Dacă e EXACT cum spui, da, e grav

| vidia a răspuns:

Ti ai luat câine, nu prieten.

| SamsungElectronics a răspuns:

Măi da prietenul tău este cățel?

Glumesc...

Ar trebui să mergi la un medic să vezi care este treaba. Lasă vreo 3 sau 6 zile și vezi daca trece și dacă nu trece mergi la medic.

| niko67 a răspuns:

Nu e nimic grav, cel mai rău caz îl tae

Răspuns utilizator avertizat
| Anonimul151 a răspuns:

Tu nu poți știi dacă ți a atins un nerv sau nu. Doar doctorul îți poate spune asta. Tu îti dai doar cu părerea.

Chestia asta e o "prostie" din care nu ar trebui să te panichezi. Nu ai nimic grav. Iar dacă te îngrijorezi atât de tare, nu mai pune întrebări pe TPU despre această problemă și du-te la un medic.

Și nu îți mai lăsa prietenii să se joace atât de "prostește".