anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

PRIMUL/PRIMA CARE VEDE INTREBAREA SA RASPUNDA! E ceva rusinos faptul ca m-a ras mama......acolo jos? Sunt singura? Inca mai regret ca nu am asteptat pana maine ca sa fac eu asta... Mi-a fost foarte rusine si sa scriu intrebarea asta si ca s-ar putea sa vada intrebarea prietena mea(ceea ce chiar nu vreau). Cred ca sunt singura persoana de pe planeta care se intreaba asta. Va rog sa nu radeti! Ofer funda celui mai bun raspuns! Va rog raspundeti repede ca vreau sa sterg intrebarea dupa ce aflu raspunsul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
27 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Rusinos...asta e un termen ce tine doar de legatura dintre tine si mama ta. eu prefer lucrurile astea sa le pastrez in intimitatea mea. desi uneori mai dau niste fail-uri grave gen a intrat mama peste mine cand eram cu femeia la treburi faine...dar eh, se intampla

| kar1GaNNN a răspuns:

Nu e nimic rusinos, e ceva normal happy

| Lizzu a răspuns:

Nu e rusinos, e mama ta doar. Te stie si te-a ingrijit de cand erai mica.
E bine ca e deschisa la minte si te invata lucruri despre igiena, pentru ca e foarte igienic asta. E normal sa ai grija de tine.
Ti-a aratat cum sa faci si de acum vei face singura. E un lucru absolut normal, nu este tabu.

E totul bine.

| lc13cm3 a răspuns (pentru Lizzu):

Stiam si eu cum sa fac asta

STIAM CUM SA FAC! de ce crede toata lumea ca nu stiam sa fac un lucru atat de simplu?!?!?!

| Lizzu a răspuns (pentru lc13cm3):

Daca te comporti asa, nimeni nu-ti va mai rasppunde la intrebari ...sa te ajute.
Tu de fapt cauti atentie si nimic mai mult, nu ai nevoie de ajutor si nu stii sa apreciezi.

Hai la revedere.

Daca ma comport asa cum?! Si am avut nevoie de ajutor...

| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Nu-i nimic rusinos.Doar un inapoiat mintal ar rade.Gandeste-te ca tu ai iesit din mama ta si nu ea din tine.Nu pot spune ca e foarte normal, dar nu-i nimic rusinos.

| lc13cm3 a răspuns:

Am mai intrebat si daca v-a ras si pe voi acolo(nu sa va ajute sa faceti asta)? Prima oara ati facut voi asta sau ea? Am mai multe intrebari...

| lc13cm3 a răspuns:

?

| ռօCօოოεռէ a răspuns:

Atata timp cat a facut-o mama ta nu este si nu va fi ceva rusinos, ca doar nu este un strain, iar mama este cea care trebuie sa te invete toate cele necesare vietii de viitoare femeie. O seara frumoasa!

| Stefxn a răspuns:

Mama calmeaza-te ce-i cu tine? Parca zici ca ai spart o cana si acum vine apocalipsa.

Răspuns utilizator avertizat
| Tutuianu_Razvan_1999 a răspuns:

Pe mine m-a ras subrat pentru ca eu eram operat. in rest eu singur
nu trebuie sa iti fie rusine

| lc13cm3 a răspuns (pentru Tutuianu_Razvan_1999):

De ce nu?! ceilalti fac asta singuri

| fulgerul090608 a răspuns:

Nu-i deloc rusinos

| BeatrizBetty a răspuns:

Nimic nu e rusinos in asta...doar ea te-a facut.Cand erai mica cine.ti schimba pampersul? laughing

| lc13cm3 a răspuns (pentru BeatrizBetty):

Pai cand eram mica nu stiam sa fac chesti. Acum stiu. Deci ce legatura are?

| buzylazybya a răspuns:

Fetittza, lucrurile astea tin de intimitatea personala
Te lauzi cam multwinking

| Anonim1552 a răspuns:

Heii, stai calma. E ceva normal. Si pe mine ma ajuta mama la chestii de genul. Nu e nimic rusinos, dar nici nu trebuie sa te lauzi cu asta.

| lc13cm3 a răspuns (pentru Anonim1552):

Nu ma laud.....si pe tine te ajuta nu face totul in locul tau

| lc13cm3 a răspuns (pentru Anonim1552):

NU ma laud cu asta!