Rusinos...asta e un termen ce tine doar de legatura dintre tine si mama ta. eu prefer lucrurile astea sa le pastrez in intimitatea mea. desi uneori mai dau niste fail-uri grave gen a intrat mama peste mine cand eram cu femeia la treburi faine...dar eh, se intampla
Nu e rusinos, e mama ta doar. Te stie si te-a ingrijit de cand erai mica.
E bine ca e deschisa la minte si te invata lucruri despre igiena, pentru ca e foarte igienic asta. E normal sa ai grija de tine.
Ti-a aratat cum sa faci si de acum vei face singura. E un lucru absolut normal, nu este tabu.
E totul bine.
Nu-i nimic rusinos.Doar un inapoiat mintal ar rade.Gandeste-te ca tu ai iesit din mama ta si nu ea din tine.Nu pot spune ca e foarte normal, dar nu-i nimic rusinos.
Am mai intrebat si daca v-a ras si pe voi acolo(nu sa va ajute sa faceti asta)? Prima oara ati facut voi asta sau ea? Am mai multe intrebari...
Atata timp cat a facut-o mama ta nu este si nu va fi ceva rusinos, ca doar nu este un strain, iar mama este cea care trebuie sa te invete toate cele necesare vietii de viitoare femeie. O seara frumoasa!
Mama calmeaza-te ce-i cu tine? Parca zici ca ai spart o cana si acum vine apocalipsa.
Pe mine m-a ras subrat pentru ca eu eram operat. in rest eu singur
nu trebuie sa iti fie rusine
De ce nu?! ceilalti fac asta singuri
Nimic nu e rusinos in asta...doar ea te-a facut.Cand erai mica cine.ti schimba pampersul?
Pai cand eram mica nu stiam sa fac chesti. Acum stiu. Deci ce legatura are?
Heii, stai calma. E ceva normal. Si pe mine ma ajuta mama la chestii de genul. Nu e nimic rusinos, dar nici nu trebuie sa te lauzi cu asta.
Nu ma laud.....si pe tine te ajuta nu face totul in locul tau
NU ma laud cu asta!