Da, prin sumarul de urina se depisteaza prezenta cristalelor in urina. Zinnt este un antibiotic, este bun pentru infectia urinara, nu are nici un efect asupra nisipului sau pietrelor.
La examenul sumar de urina se depisteaza ( printre altele ) si daca exista saruri in exces in urina. Zinatul este un antibiotic si, se da in cazul in care exista o infectie in organism. Nu se indica decat daca urocultura este pozitiva. Nisipul se trateaza cu alta medicatie.
Bună,
Prin analiza de urină se depistează dacă ai nisip la rinichi este este foarte important de știu. Rinichii de ajută foarte mult. Aceștia filtreză și purifică sângele. Odată ce nu mai merg cum trebuie, automat te îmbolnăvești.
Antibioticul Zinnat este foarte puternic dar eu nu cred că este pentru rinichi. Mai întâi fă-ți analize și doctorul îți va prescrie întocmai dacă ai sau nu ceva.
Numai bine!
Examenul de laborator al urinei este primul, dupa cel de sange si ecograf care depisteaza orice fel de anomalie a functionarii rinichilor si inclusiv a nisipului existent in rinichi.este foarte evident si logic.rinichii sunt foarte importanti si trebuie avut mare grija.deoarece ei filtreaza si curata sangele,prin ei eliminandu-se toate toxinele din organism, ajutand la o funa functionalitate a celorlalte organe, inclusiv a psihicului.rinichii bolnavi pot duce chiar la depresii.un medic psiholog te va intreba prima data daca iti functioneaza rinichii inainte de a incepe orice fel de terapie.multa sanatate.
Helo, eu am un unchi si o matusa care au fost operati de apendice, dupa care medici si'au dat seama ca de fapt era vorba despe pietre la rinichi...
operatia de apendice a fost facuta dupa o saptamana/2 de internare si ''investigatii''.
Zinnatul este un antibiotic puternic, dar nu are nimic legatura cu rinichii dupa cate stiu eu...
sopranaCadaverica întreabă: