Draga mea,
Nu mai te chinuii singura. Ocupati timpul cu ceva. Nu sta si te uita pe pereti ca atunci gandurile negative te invadeaza. Cred ca am inteles despre ce e vorba in povestioara ta. Acea intamplare a trecut, s-a dus, nu mai poti intoarce timpul inapoi. Trebuie sa iti vezi de viata in continuare. Nu te mai gandii. Nu are nici o legatura cu ziua de azi. Vorbeste cu o prietena despre ceea ce simti, cred ca te va ajuta sa te descarci, plangi daca simti nevoia. SI apoi iti stergi lacrimile si mergi mai departe. Curaj si capul sus. Esti mai puternica decat crezi. Asculta muzica, citeste bancuri, uita-te la un film. Ocupati mintea cu ceva. Succes
Inteleg trauma ta si este normala. Incearca sa nu o mai aduci in prezent, considera ca a fost un vis urat si uit-o! Mergi mai departe cu credinta si invata ce e de invatat. Inconjoara-te de familie si prieteni devotati, stai mult in natura, ia-ti un animal de companie care e balsam pentru suflet, citeste mult, asculta muzica de relaxare. Fii-ti tu insati terapeutul tau, mergi la biserica si vorbeste cu un preot cu care poti comunica. Te va ajuta mult. Multa pace, liniste si bucurie in suflet!
Hei.ai o problema cu consolarea. vorbeste cu cineva si incearca sa te calmezi.asculta melodiile preferate in frum spre doctor si te calmezi. oricum daca zici ca e ceva banal.mai mult e o plimbaresper ca te-am ajutat.succes!
alinzz întreabă:
Andreea201329cu întreabă: