| StropiDeDor a întrebat:

Problema mea este ca as vrea sa ma mai ingras cateva kg si nu stiu cum.sunt fata, am 1.73 si doar 53 kg, prin urmare indicele masei corporale imi spune ca sunt o persoana subponderala.am fost destul de stresata in ultimele luni, am avut ceva probleme.nu mai imi era foame, ajungand sa mananc 1 data pe zi.acum incerc sa mananc mai des, insa fortat pentru ca nu simt nevoia, dar fara rezultate.am citit tot felul de prgrame de ingrasare insa nu stiu daca ar fi eficiente.
ceva idei de la cei care au mai avut problema asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Si eu zic ca esti ok, nu ai zis ce varsta ai, ca un BMI mic pentru o varsta este normal sau mare pentru alta, intra pe http://www.mypyramid.gov/ si vezi ce ar trebui sa contina o dieta sanatoasa. Si nu neglija sportul, daca vrei sa pui ceva pe tine, sa pui muschiulet nu slaninute.
Domnul sa fie cu tine.

6 răspunsuri:
| Orevana a răspuns:

Nu stiutiu ce sa zic, dar ai grija ca in caz ca vei ajunge unde vrei sa ai grija sa nu ne ceri dupa aia ajutorul ca te-ai cam ingrasat si cum sa slabesti

| AnonymousMm a răspuns:

Piseaza coji de oua ff bine astfel incat sa devina un praf fin.amesteca-le cu miere de albine si ia dimineata pe stomacul gol una sau doua lingurite.succeshappy
:*

| Jane a răspuns:

Nu ai deloc nevoie sa te ingrasi, ai o greutate ideala pentru inaltimea ta. Si eu am tot 1. 73 si am 46 kg, dar nu sunt deloc prea slaba, sunt OK. Si am mai putine kilograme decat ar trebui. Nu iti face griji, tu esti foarte bine. Nu te mai forta, mananca atunci cand iti este foame si bucura-te ca esti sanatoasa, nu incerca sa iti pricinuiesti suferinta inutila. Mult noroc, sper ca te-am ajutat!

| MaDa14 a răspuns:

Buna.Eu am aceasta problema. Miam facut si analize dar mi-au iesit bune, imi era frica sa nu am giardia cred ca stii ce e.Si na eu te sfatuiesc sa te duci la un medic si sa-ti faci analizele sa vezi ce ai.Eu una is prea stresata in familia mea fiindca plang din orice si deja am 13 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dac ai sub 30 de ani esti ok.
Mananca de 3 ori pe zi si nu-ti mai face griji.Esti bine.