| Irina777 a întrebat:

problema mea suna in felul urmator: atunci cand maninc dulce mi se face rau, ametesc si am o stare de agitatie, sa spun asa, interioara. Mi s-a intimplat de vri-o cateva ori si acum de fiecare data cand maninc dulce. Mai inainte aveam stari de rau si chiar lesinuri dar cred ca era din cauza anemiei, ultima data cand mi-a fost rau eram intr-un loc public, oamenii de acolo au chemat ambulanta si m-au dus la spital. Acolo mi-au facut analize si glucoza era scazuta, mi-au injectat ceva glucoza apoi am venit acasa. In ultimul timp am slabit si nici ju am pofta de mincare, de nimic, cu toate ca inainte eram pofticioasa, mai ales de dulce. Credeti ca am ceva cu nivelul zaharului in singe?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| giony54 a răspuns:

Cred ca nu esti constienta de risc, ai diabet si este bine sa-ti faci analize serioase urgent si fara dulciuri, paine, sucuri.

| Alicia98 a răspuns:

Probabil, dar mai bine du-te la doctor happy