anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Profesoara mea de dansuri mi-a zis ca am cifoza foarte mare. Ce sa fac?(adica stau foarte cocosata)Nu spuneti va rog sa nu mai stau ca eu m-am obisnuit cocosata...straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să faci gimnastică medicală pentru corecție!
Pa, pa.

| ioana1704 a răspuns:

Du-te la dr si fa gmnastica medicala

| alexmircescu13 a răspuns:

Dezobisnuieste-te, nu ai alta solutie. E ca si cum un fumator s-ar simti rau de la tigari si ar intreba ce sa faca insa nu ar vrea sfaturi de genul 'lasa-te de fumat'. Nu stiu ce varsta ai, dar se poate corecta prin gimnastica speciala sub indrumarea unui kinetoterapeut. Uite un site bun http://topculturism.ro/dr.redis/showthread.php?t=2156. Succes si sanatate iti doresc!

| JesterRO a răspuns:

Fugi la un spital ca sa-ti faca o radiografie, apoi du-te cu radiografia la un kinetoterapeut. Acolo vei face gimnastica medicala speciala si exacta care iti va indrepta coloana la loc.
Nu ai cum sa o indrepti singura, si vei ramane asa toata viata, agravandu-se cu timpul, daca nu te duci la doctor.

| QuadruplePersonality a răspuns:

Intai trebuie sa ti se confirme stadiul coloanei tale, la un doctor. Acesta iti va spune ce ai putea face. E posibil sa iti dea masaj, electro-terapie, gimnastica iar pentru timpul liber corset.

| Enigmă a răspuns:

Du-te la un doctor!