Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,seminte,alune sau fistic.Fiind inca vara,axeaza-te pe fructe(in special pepene rosu),legume,salate,supe,ciorbe,lapte si branza.In rest,mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp).Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara).In rest,mananca incet si mesteca bine mancarea(lucrul acesta te va ajuta sa nu mananci mai mult decat e nevoie).Cea mai importanta,in schimb,este miscarea.30 de minute de alergare zilnica,cu viteza medie,te vor ajuta sa slabesti frumos,treptat si sanatos.Succes.
Buna! Aici gasesti cateva sugestii: http://www.i-medic.ro/diete/dieta-fruit-flusi
http://www.i-medic.ro/......nute-pe-zi
Multa sanatate!
Si eu am tinut o astfel de dieta si inca tin.
Dimineata mancam cereale nestle fitness cu lapte, la pranz mancam normal, ca gustare mai mancam pepene(daca aveam neaaparata nevoie)sau ceva fruct si seara nimic sau daca nu poti rezista un iaurt cu fructe.
In timpul zilei am baut cate 2 cani de Nestea Ceai Verde, recomandat pentru asa ceva[si nu are legatura cu caloriile].
Ca exercitii dimineata abdomene si bibicleta 10 minute [bic. medicinala]..
Sper ca te-am ajutat!
Http://www.tudou.com/programs/view/m4eOp4Bwgzw/ Eu cu astea am mai slabit. Nu mai manca prajeli, dulciuri, paine, etc :*
Pai nu stiu sigur...eu ti-as recomanda sa mananci salate multe si sa faci miscare cum ar fi joggingul sau mersul pe bicicleta.si nu uita fara fast-fooduri
Te-as putea ajuta cu niste produse nutritionale Forever Living Products poti cauta impresii si vei ramane uimita. In accelasi timp te vei simti si mai plina de viata. Stiu ca la inceput ti se pare alta mare pacaleala de pe piata, vrajeala si toate asteadar o sa te convingi singura. id: stix.cristina@yahoo.com
In primul rin trebuie sa faci ceva exercitii fizice...si incerca sa maninci mai putin seara...malincik
denisag0g0 întreabă: