| beeioana009900 a întrebat:

Bună, pun această întrebare nu pentru a fi judecată ci pentru un răspuns care mă poate ajuta. Din ce moment al sarcinii poti face avort medicamentos? Cate saptamani minim? Si cam cat costa acesta in 2018? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Vioreldb a răspuns:

Nu face aceasta crima fiindca peste un timp o sa ai probleme de constiinta...
Din experienta iti spun ca tie iti faci rau nu numai copilului care-i intrerupi dreptul la viata.
Eu am ajuns la psihiatrie din cauza asta si ma trezesc tulburat in fiecare zi.
Dorm putin si ma trezesc numai la 3 si 4 dimineata.
Gaseste motive pozitive sa pastrezi sarcina nu sa o ucizi...
Eu si cu nevasta mea dupa 13 ani de la avort si acum suferim atacuri de panica si stres zilnic.
Sangele copilului nostru nenascut tipa din pamant...

| AndradaAnda98 a răspuns:

Bună! Avortul medicamentos se face in momentul in care sarcina nu a depasit 10 saptamani. In ceea ce privește prețurile, acestea difera, in funcție de marca medicamentului, cel mai bine te poti informa la o farmacie sau la medicul ginecolog.

| beeioana009900 explică (pentru AndradaAnda98):

Nu e o saptamana minima cand poti sa faci asta? Stiu ca se poate face pana la 10 saptamani. Dar incepand cu ce săptămâna?