| Tfucaresm7 a întrebat:

Buna,pun intrebarea asta aici pentru ca sunt disperata si m-am saturat de problema asta.
Am 16 ani,am palpitatii si imi vine sa tremur de ani de zile,m-am dus la o doamna medic primar cardiolog care mi-a zis ca am tahicardie sinusala pe fond emotional si care mi-a montat un holter
In urma la ce a monitorizat holterul doamna cardiolog mi-a spus ca inima bate normal,nu am aritmie sau altceva,insa au fost momente ale zilei in care s-a inregistrat si un puls mare,mai ales seara(in ziua in care am purtat holterul m-am dus la liceu si am fost ok)
Analizele mele sunt bune, nu am lipsa de nimic anume si tot nu inteleg de la ce am aceste simptome
Ma simt foarte deprimata pentru ca mereu cand simt ca am palpitatii automat imi vine sa si tremur si ma panichez, parca am si putina ameteala
Aveti va rog idee cumva ce sa mai fac? m-am saturat groaznic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| recedaniel1 a răspuns:

Ai problema circlati singelui, fara efort fizic si regin alentar

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pai ti-a spus: pe fond emotional. Reactiile sunt in lant.
Cand iti apar aceste stari? Ce declanseaza starile tale? Ce fel de emotii?
Mergi la un psiholog sa rezolvi triggerele astea.
Ai 10 consultatii gratuite cu trimitere de la medicul de familie.

| Tfucaresm7 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai acum 10 minute de exemplu m-a "apucat"dintr o data fara un motiv anume
Voi merge si la psiholog si psihiatru