| CatyVany a întrebat:

Pun si eu o intrebare aici, cu gandul ca poate cineva s-a mai lovit de problema mea.
In urma cu cateva luni, am inceput sa am mai multe probleme in zona intima. Cu mersul la ginecolog am mai rezolvat din ele, dar e ceva ce ginecologul imi da de inteles ca nu stie. La un moment dat, dupa contactul sexual, mi s-au umflat foarte mult labiile si aveam si ceva mancarimi. Au trecut de la sine.
Alaltaieri am inceput din nou sa am niste macarimi usoare (alaltaieri fiind si ultimul contact), iar astazi cand am fost la baie, nu mai puteam de mancarimi (severe). M-am 'scarpinat' cumva si apoi m-am spalat imediat, dar a aparut si usturimea, iar labiile s-au umflat din nou. Ati patit asa? Ati rezolvat in vreun fel?
Va rog, fara rautati!
Estr o chestie pe care ginecologul nu mi-a lamurit-o.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si crezi ca te putem lamuri noi? Daca el nu a stiut?

| CatyVany explică (pentru darrio2007):

Poate ca cineva a trecut prin asta si a gasit o rezolvare.

Răspuns utilizator avertizat
| CuriousStuff a răspuns:

Mergi si la un dermatolog si vezi el ce zice. Din cate povestesti ar putea sa fie chiar o alergie la latex (prezervativ) sau chiar la partener/fluidele lui... Sau o infectie, sau multe altele...

| nugasescusernameliber a răspuns:

Poate ar trebui si partenerul sa consulte un medic. Poate tu reusesti sa te vindeci, dar iei iarasi de la el.
Si cum zicea cineva mai sus, o a doua parerea- de la alt ginecolog, nu strica.

| CatyVany explică (pentru nugasescusernameliber):

La asta ma ducea si pe mine gandul sad
Multumesc!

| Inceputul a răspuns:

Cauta alt ginecolog, si du-te la el.

| Oprea_Adriann_1995 a răspuns:

Candidoza poate avea mai multe simptome, printre care:
– dureri in timpul contactului sexual
– urinare dureroasa
– inrosirea si umflarea vulvei
– mancarimi vaginale si labiale, senzatie de arsura...
Gasesti mai multe aici: http://www.contraboli.ro/......t-poze/... Sper ca iti sunt de folos! :)
Incearca sa eviti scarpinarea... poate creste riscul aparitiei unei infectii urate. Ai grija de tine!

| CatyVany explică:

Da. Poate cineva a mai trecut prin asta si a gasit o solutie.
Ideea e ca e cel mai bun ginecolog din oras.