| Mindfulness a întrebat:

Buna.
Puntea dentara se face de regulă prin coroane metalo-ceramice? Acestea sunt de calitate? Știam că sunt și mai ieftine!? Mi s-a spus că ar costa 300 de lei una, adică pentru un dinte! E mult, e un preț corect? In alta parte mi s-a spus că ar fi 100 de euro.
Cine și-a pus punte dentara? Tine aceasta procedura? E cat de cat eficienta? Un implant pentru un dinte costa 800 de euro, e enorm, nu îmi permit financiar.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca iei si cauti posibil sa gasesti ceva ok. La o adica, in functie de cate lucrari ai, mergi la Chisinau. Acolo pleaca de pe la 200 EUR un implant. Si nu, nu lucreaza de mintuiala. Am o ruda stomatolog care a lucrat si la noi, si in UK, si in Franta, si in Spania, si a zis ca e impresionata de calitatea lucrarilor pe care le vede la pacienti care au fost in Moldova si Ucraina sa isi faca ceva anterior.

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

In ce zona a tarii traiesti? O excursie pana peste granita ar merita, daca ai mai multi dinti de pus...

| Mindfulness explică (pentru GabiDumitrescu):

Timișoara

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Mindfulness):

Cauta la unguri. Sanse mari sa fie minim 30% mai ieftin.

| Mindfulness explică (pentru GabiDumitrescu):

800 de euro la unii inca e puțin, și la 1500 ajunge pe dinte happy
Bine că există punte dentara, care e mai accesibilă la preț

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Mindfulness):

Daca iei si cauti posibil sa gasesti ceva ok. La o adica, in functie de cate lucrari ai, mergi la Chisinau. Acolo pleaca de pe la 200 EUR un implant. Si nu, nu lucreaza de mintuiala. Am o ruda stomatolog care a lucrat si la noi, si in UK, si in Franta, si in Spania, si a zis ca e impresionata de calitatea lucrarilor pe care le vede la pacienti care au fost in Moldova si Ucraina sa isi faca ceva anterior.