anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Puteți să îmi recomandați o carte cu remedii naturiste? O carte care să îmi spună cum să fac diferite tincturi, unguente și medicamente în casă? Am una, dar e bazată doat pe ceaiuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Uite aici, in format PDF:
https://www.academia.edu/7097993/Tratamente_naturiste
Trebuie doar sa te registrezi pentru descarcare.

Poti gasi si alte carti si descrieri, daca dai o simpla cautare Google: "tincturi si alifii din plante pdf" sau "tincturi si unguente din plante pdf".

| TamplaruAnisoara a răspuns:

"Sanatate si vindecare printr-un stil de viata edenic si remedii naturale "de Sorin Nicola

| WhiteLife a răspuns:

Nu e rău să prepari acasă astfel de tratamente, dar trebuie să cunoști anumite incompatibilități la asocieri. Deasemenea, mai sunt anumite incompatibilități la preparare (dar cel mai probabil în cărți sunt metode destul de accesibile). Te sfătuiesc să nu te bazezi doar pe aceste remedii, pentru orice simptom sa apelezi la un medic și la tratament alopat. Daca ai nelămuriri, sau ai nevoie de sfaturi, mergi la o farmacie unde se prepara și vorbește cu cei de acolo. Poate te vor ajuta cu anumite idei happy