| InnocentSίn a întrebat:

Recent,am auzit despre ceva capsule de slabit Kilomed si m-am gandit sa le incerc si eu.dar sincera sa fiu nu stiu daca isi merita banii. Daca le-a folosit cineva,imi poate spune,chiar sunt bune? si inca ceva,o prietena a mea vrea sa foloseasca si ea,dar inca nu e majora, are 15 ani, ce efecte secundare poate avea daca foloseste? Funda! kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| coolsuper a răspuns:

Pilulele considerate solutia pentru silueta dorita se impart in doua categorii: pastile de slabit care suprima apetitul si pastile de slabit care blocheaza absorbtia grasimilor din alimente. Poate ca, intr-adevar, acestea din urma au capacitatea de a inlatura cam un sfert din grasimile din sistemul digestiv, insa risti foarte mult sa te confrunti cu balonari si probleme la nivelul intestinelor.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lasă pastilele de slăbit care sunt pur comerciale, practică un sport de masă, hidratare corespunzătore, trei mese principale pe zi la aceeași oră dacă se poate, două gustări.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.

| ALEX2402 a răspuns:

Capsulele in cauza induc agitatie, iritabilitate, insomnie, nu sunt recomandate la nici o varsta. Cel mai usor se slabeste mancand diversificat, mereu la aceleasi ore, niciodata dupa ora 19 si niciodata o cantitate mai mare decat poti tine intr-un pumn big grin

| myky1999 a răspuns:

Daca vrei sa iei capsule de slabit poti lua dar cu o conditie sa le iei cum trebuie si sa nu le schimbi sau sa te lasi de ele ca te vei ingrasa.